A 21. század dekorációs eszközei!

3D kitört fal, falmatrica, fotózáshoz, háttérnek! ;)

2016. november 16. 10:38 - artistdekor

matrica_2_1.jpgFotózás. Míg régebben színes vászon előtt állva pózoltunk, vagy éppen egy nagy méretű nyomtatott színes papír vászon előtt, ma már a technika segítségével, olyan hátteret varázsolnak mögénk, amilyet csak megálmodtunk, vagy éppen a fotósunk álmodott mögénk! 

Ez nagyon sok munkával jár, hiszen a retusáláson át, a képet széppé is kell varázsolni. Jártam már jó néhány műteremben, és sok fotóssal beszélgettem erről. Egyszer szóba kerültek a matrica hátterek. Mint azt mindenki tudja, a falmatrica, igencsak széles kínálatban elérhető napjainkban, és segítségükkel, szebbnél szebb háttereket alakíthatunk ki! Ezen háttér lehetőségek között az egyik a 3D kitört fal, falmatrica, melynek segítségével, élményekkel teli képet varázsolhat minden fotós a vendégei számára! 

Alakítsd Te is műtermed szebbé, hangulatosabbá, egyedibbé, falmatrica, matrica segítségével! A siker garantált lesz számodra! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faldekoracioautodekoracio.blog.hu/api/trackback/id/tr4311965021

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása