A 21. század dekorációs eszközei!

A nappalink éke: egyedi falmatrica!

2016. október 14. 11:46 - artistdekor

egyedi_fa.jpgAzt mondják, hogy nincs két egyforma ember, nincs két egyforma otthon, lakás, iroda. Ennek az oka, hogy mindenki egy egyéniség. Mégis azt kell mondanom, hogy nagyon sokszor látni, hogy az emberek követik, másolják egymást! "Ha neked kék blúzod van, akkor nekem is kell egy kék blúz! Ha a függönyöd piros, akkor az enyém is az lesz! " Vajon ez kinek jó? Miért jó utánozni a másikat, amikor annyira nagyon sok lehetőség áll rendelkezésünkre minden téren? 

Gondoljunk csak a dekor termékekre. Mit szólnál ahhoz, ha azt mondanám neked, hogy egyedi falmatrica segítségével, különlegessé teheted az otthonod, az irodád, a nappalid!? Miért is kellene másokat követnünk? Ha a lelkünk mélyére ásunk, akkor megtaláljuk azt az igazi erőt, ami hajt minket, a hétköznapokban, a minden napjainkban! Tervezz egyedi falmatricát, gondolkodj el azon, hogy mi az a dekor elem, amivel különlegesnek látod az otthonod, ami tükrözi az egyéniséged, ami által nem állsz be Te is a " divatkövetők" sorába! Legyél egyedi, ha szükséges akkor meghökkentő, különleges! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faldekoracioautodekoracio.blog.hu/api/trackback/id/tr8411806919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása