A 21. század dekorációs eszközei!

Vászonkép, Karácsonyra!

2016. október 12. 11:31 - artistdekor

karacsony.jpgSzerintem nem vagyok egyedül azzal, ha azt mondom, hogy minden évben nagy fejtörést okoz számomra, hogy milyen ajándékkal kedveskedjünk a nagyszülőknek! Idén úgy döntöttem nem fogok sokat dilemmázni ezen, egy vászonkép lesz a tökéletes ajándék, melyen a kis unokák tündökölnek!

Minden nagyszülő számára a legfontosabbak az unokák! Ők az életető erő, szeretnek a mini manók közelében lenni, kedveskedni nekik, mindent megadni számukra, néha túlzott formában is! :D Mi lehetne hát szebb ajándék, mint egy olyan vászonkép, melyen a kis szépségek szerepelnek! A vászonkép napjainkban nagyon népszerű dekornak számít, melyet igazából bármilyen mintával, motívummal, esetleg képpel el tudunk képzelni az otthonunkban! Úgy gondolom, hogy ez lesz a tökéletes ajándék, talán az eddigi évek legszebb ajándéka, és csak hogy ne csak Ők büszkélkedhessenek eme becses képpel, csináltatok egyet magunknak is! Az élet legnagyobb csodái a gyerekek! Ők hoznak boldogságot az életünkbe! Ha szomorúak vagyunk, csak rájuk tekintünk és már is minden bánatunk elszáll! Csináltass Te is vászonképet a nagyinak, mellyel garantáltan sikert arathatsz! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faldekoracioautodekoracio.blog.hu/api/trackback/id/tr7811798671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása