A 21. század dekorációs eszközei!

Autótuning - autófólia segítségével!

2016. szeptember 20. 09:46 - artistdekor

Nagyon nagy népszerűségnek örvend a közkedvelt autófólia. Ha még nem fóliáztattad az autód, abban biztos vagyok, hogy a gondolataidban már eljátszadoztál a kérdéssel: " Mi lenne, ha... " 

Mi lenne ha fóliáztatnám az autómat? Miért is jó ez számomra? Sokan a külsőségekre gondolnak, amikor az autófólia kerül szóba! Azonban azt kell mondanom hogy ez jóval több annál! Hogy miért? Lássuk csak: az autófólia védi autónkat a külső hatásokkal szemben. Kavics felverődés, esetleges baleset esetén üvegszilánk okozta sérülés, kopás, karc, és még sorolhatnám... Úgy gondolom, hogy a külsőségeken kívül azért ez sem éppen utolsó szempont! 

Dekorfóliák számtalan színben, és fajtában megtalálhatóak! Ki-ki maga dönti el hogy melyiket választja! Napjainkban nagyon közkedvelt a teljes karosszéria fóliázáson kívül az autóüveg fólia is, na de erről majd később írok nektek! 

Az autófólia tehát egyedülálló lehetőség! Ha már motoszkál a kérdés: "mi lenne ha fóliáztatnám az autómat?" akkor itt az ideje megismerkedni az autófólia sokszínűségével! Adott esetben, fóliáztatni kedvenc gépjárműved! 

autofolia.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://faldekoracioautodekoracio.blog.hu/api/trackback/id/tr7811730121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása